Salam Lebaran : Hantar Dedikasi Aidilfitri 1431H Anda Sekarang!

Sila klik gambar untuk saiz sebenar.

Ingin menghantar ucapan hari raya? Sertailah kami.
Kini, kami menyediakan perkhidmatan untuk anda menghantar dedikasi khas sempena Hari Raya 1431H kepada kenalan, keluarga dan sesiapa jua yang melayari blog IQRaC.


DEDIKASI AIDILFITRI 1431H

Afwan Daud :
Salam Aidilfitri. Mohon maaf zahir dan batin.

Banin Gen 11:
Ramadan melambai pergi.. Sapaan Aidilfitri pula menanti.. Adakah akan kutemu lagi Ramadan yang disayangi.. Berdoalah pada Ilahi.. Moga masih bisa merasai..
.::::(SALAM AIDILFITRI)::::.
~Ampun maaf mohon diberi~

Banat Gen 11:
salam eidulfitri diucapkan pada warga IQRaC 10/11 khususnya.. diharapkan agar aidilfitri kali ini diraikan dengan meriah dan kesyukuran~~ lastly maaf zahir dan batin.
p/s:raya raya juga mengulang jangan lupa..

mujAhIdAh:
selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin~~

Atifah Suad Binti Anwar:
Kehadiran Ramadhan umpama singgahnya kapal dagang serta muatannya untuk kita diperlabuhan. Sedikit pelaburan ribuan ganjaran. Hebatnya tawaran lebih dari semua pasaran! Beruntung bagi insan yang tunngu dan sedar kehadirannya. Kini kapal Ramadhan bergerak meninggalkan pelabuhan. InsyaAllah tahun hadapan datang lagi tawaran untuk kita jika diizinkan. Syawal, kini menjelma. Bergembiralah tapi biarlah dalam had yang diizinkan Allah. Salam eidulfitri. Maaf Zahir dan batin.

Khairatus Syahirah binti Ibrahim:
Salam. Tiada PERMINTAAN yang terindah selain dari maaf, tiada PERBUATAN yang termulian selain memaafkan, TUTUR KATA kekadang tak terjaga, JANJI kekadang tak ditepati, HATI kekadang berperasangka, SIKAP kekadang menyakitkan. Dengan menjelangnya SYAWAL yang mulia ini, saya mohon maaf atas semua salah silap dan halalkan segalanya.. SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI untuk semua khususnya GEN 11.

Rabiatul Hafifah:
Selamat hari raya eidulfitri, maaf zahir dan batin kepada semua sahabat IQRaC 10/11.

Umar Muttaqi(University of Jordan, Amman):
Dikatakan Ramadhan meninggalkan kita, kerana pemergiannya tak menjanjikan pertemuan tahun hadapan. Dikatakan Ramadhan meninggalkan kita keranapemergiannya tak menjanjikan amalan yang berterusan. Biar ia meniggalkan kita bukan kita meninggalkan Dia. Dikatakan eidulfitri hari mulia, Hakikatnya hari orang-orang yang mulia (yang kembali kepada fitrah). Dikatakan maaf zahir dan batin, hakikatnya maaf batin dan zahir (batin yang banyak kot). Apapun jua diri ini merapu, doa ana, ntum bahagia selalu. Ampun maaf dipinta, bukan setakat sambut raya, dosa tiada, ukhwah terpelihara, moga tak muflis di hari muka. Eid mubarak

Aifel salami:
salam alaikum.

kpd sahabat2 iqrac skalian espcially pd gen 11,ana nk ucapkn salam aidilfitri maaf ats smua salah clap.buat yg mngenali diri,mohon d halalkn smuanya.
sebait kata utk d kgsi bersama…

~Allah did not promise that the way would be easy,but He did promise that He would be with you in every single step of your life,as long as you want Him to be with you~
insyaAllah.
Moga Syawal kali ini lbh mengeratkn ukhuwwah yg sdia terbina.
Sama2 doakn sahabat2 yg ditimpa musibah.

Siti ‘Aishah Jauhara bt Surtahman:
Assalamu’alaikum.
Selamat menyambut kedatangan hari lebaran. Moga pentarbiyahan di bulan Ramadhan mampu mengetuk hati2 kita yang lalai akan peringatan dariNya supaya sentiasa mendekatkan diri kepadaNya. Mudah-mudahan aura dan roh Ramadhan akan berterusan dan kekal hingga ke bulan-bulan yang seterusnya.

Minal ‘aeidin wal faizin. Maaf zahir dan batin buat setiap individu yang sedang dan pernah menjadi warga IQRaC.

Kullu ‘aam wa antum bikhair.

al-Faqirah ilallah,
Siti ‘Aishah Jauhara bt Surtahman
Persijilan DQ-UIAM 08/09.

***

Syukran atas penglibatan kalian. Salam Lebaran 1431H.
Sila klik di sini.

0 thoughts on “Salam Lebaran : Hantar Dedikasi Aidilfitri 1431H Anda Sekarang!”

 1. Assalamu'alaikum.
  Selamat menyambut kedatangan hari lebaran. Moga pentarbiyahan di bulan Ramadhan mampu mengetuk hati2 kita yang lalai akan peringatan dariNya supaya sentiasa mendekatkan diri kepadaNya. Mudah-mudahan aura dan roh Ramadhan akan berterusan dan kekal hingga ke bulan-bulan yang seterusnya.

  Minal 'aeidin wal faizin. Maaf zahir dan batin buat setiap individu yang sedang dan pernah menjadi warga IQRaC.

  Kullu 'aam wa antum bikhair.

  al-Faqirah ilallah,
  Siti 'Aishah Jauhara bt Surtahman
  Persijilan DQ-UIAM 08/09.

 2. IQRaC Banin Gen 10

  Assalamualaikum,
  Semoga Ramadan yang berlalu telah mentarbiyah kita.Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *